Als je blaadje voor blaadje open vouwt, krijg je een prachtige bloem.

Hallo, ik ben Wil Linnenbank ! Mijn uitgangspunt is: Gezond en gelukkig leven in het hier en nu. Dit heb ik geleerd door een ervaring die ik heb opgedaan, wat jaren geleden begon met een lichamelijke klacht in mijn darmen. Toen bleek dat ik niet tegen medicijnen kon, en zo werd geconfronteerd met een andere manier van kijken naar mijn lichaam en mijn klacht, werd mijn interesse gewekt en ben ik mij op verschillende manieren gaan verdiepen in achtergronden en alternatieve oplossingen. Zo ben ik me steeds meer bewust geworden van het zelfgenezend aspect in mijzelf met:

Reiki
Massage
Spiertesten
Etherische Oliën
Voetreflexologie
Kaarten

  • Wil Linnenbank
  • En daarmee wil ik ook graag andere mensen helpen om te ontdekken dat we allemaal een zelfgenezende kracht in ons hebben, zowel op lichamelijk als zielen-niveau. Met het voelen en ervaren van de energie van Reiki en massage. Naar het onderbewuste gaan met spiertesten en de praktische woorden van inzicht- en affirmatiekaartjes kunnen we ook jouw bloem blaadje voor blaadje openvouwen. Wij kunnen hiermee ook gevoelige kinderen helpen met hun angst en niet begrijpen wat ze voelen en zien, zodat ze weer rust vinden.
  • Gerben de Jong
  • Ik ben Gerben de Jong. Ik heb in mijn leven veel last gehad van blokkades en trauma's uit vorige levens. Door deze bij mij zelf op te lossen heb ik hier veel ervaring mee. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen om te helpen en te ondersteunen. Dit kan bij ons thuis of tijdens een wandeling in de natuur. Ook doe ik behandelingen met intu´tieve massage en energie werk. De aarde en de mens is op dit moment bezig met een transformatie proces. Dit proces geeft klachten die door artsen meestal niet (of niet naar tevredenheid) behandeld kunnen worden. Door bovenstaande behandelingen kan daar inzicht in komen. Door het bewust worden van de oorzaak van een klacht, kan deze opgelost worden.