Massage

Massage is een mooie vorm van ontspanning voor zowel lichaam als geest. Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en helpt bewust te worden van spanning in het lichaam. Ook bevordert massage het zelfgenezend vermogen.

Aanraking hoeft niet alleen gebruikt te worden om te genezen en herstel te bespoedigen, het kan ook een manier zijn om ziekte te voorkomen. In de huidige "beschaafde" landen word je maar al te gemakkelijk volkomen in beslag genomen door de wedijver, de prestatiedwang en de druk jezelf aan te passen aan de normen van de maatschappij. Daarbij kun je teveel georiënteerd raken op je hoofd en het contact met je lichaam verliezen. Dit betekent echter ook dat je het contact met de werkelijkheid verliest, want via het lichaam ontvang je zintuiglijke boodschappen die je laten weten wat je nodig hebt, wat je voelt en wat er in je onmiddellijke omgeving gebeurt.


Massage is een manier om weer in contact te komen met je lichaam, vertrouwen te krijgen in wat het te zeggen heeft. Als je je meer bewust wordt van jezelf als een totaal wezen, lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel, kun je meer gehoor geven aan je werkelijke behoeften.
Niettemin wordt iedereen wel eens ziek, en ziekte is vaak een uiting van het lichaam en een poging zichzelf te genezen, toxinen te verdrijven en het systeem te reinigen. Aangezien veel ziektes het gevolg zijn van spanning en overbelasting in het dagelijkse leven, zijn de therapiën die gebruik maken van aanrakingen bijzonder doeltreffend. Zij kalmeren immers bijzonder doeltreffend en brengen het evenwicht in je wezen. Handen hebben het vermogen te genezen, gebruik ze…

Massage behandelingen € 25,-
Voetenmassage cursus (6 avonden van 2 uur) € 80,-
Ontspanningsmassage cursus met aromatherapie € 100,-
(8 lessen van 2 uur)

Cursus voetenmassage (verschillende behandelingen aan de voeten):
Metamorfose
Polariteit
Chakra
Meridiaan
Zonnevlecht
6 lessen van 2 uur € 80,-

Avonden in overleg.