Reiki Frankrijk

Joia

Aan de voet van de Pyreneeën ligt op een wondermooie plek het centrum Joia. De prachtige ligging midden in de Katharen, zorgt voor een mooi uitzicht op een uitgestrekt meer. Een formule met alles inbegrepen in het comfort van een eigen kamer of een plekje op de bijbehorende camping, die alleen voor de gasten van Joia toegankelijk is.

Een prachtig uitzicht op het meer en de bergen laten je de schoonheid van de omgeving zien. Die plek die zindert van de zuivere energie hebben wij uitgekozen om de kunst van het aanraken op jullie over te brengen. Joia betekent letterlijk vreugde en vreugde is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Wees onze gast temidden van het mystieke Katharenland en maak van deze cursus je andere manier van vakantie vieren die als doel heeft om je dichter bij jezelf te brengen.

Reiki

Op Joia heeft u de kans om in de prachtige energie die de omgeving uitstraalt zich de techniek van Reiki eigen te maken. De cursussen worden door een ervaren Reiki master verzorgd.

Reiki is een prachtige energie die voor iedereen, groot of klein, oud of jong bereikbaar is. Iedereen kan het leren. Het brengt je dichter bij jezelf. Je kunt jezelf met deze energie ondersteunen in alle processen in je leven. Je hebt het altijd bij je en je kunt het activeren of in ruste laten, je mag het voor jezelf houden of je mag het weggeven. Dit alles ligt met de eerste graad binnen je bereik.

Als je al bekend bent met Reiki 1 en je wilt verder met Reiki dan is er voor jou Reiki 2. In twee dagdelen leer je hoe je door middel van de heilige Reiki symbolen en de daarbij behorende mantra's Reiki op afstand kunt sturen. Wij vertellen je er graag meer over.

Massage

Een belangrijk onderdeel van onze cursussen op Joia is de techniek van massages. Wie eenmaal de grepen onder de knie heeft, weet als geen ander hoe belangrijk de kunst van aanraken is.

In zes dagdelen leer jij de technieken die bij de verschillende massages horen. Allen hebben ze als doel ontspanning, stimuleren van de stofwisseling, stress af te voeren en je dichter bij jezelf te brengen. In deze jachtige tijd waar niemand tijd heeft voor zichzelf en voor anderen is deze cursus een weldaad. Ook is er een mogelijkheid van een combinatie van Reiki en massage, verderop vind je er meer over.

Kom en laat je door ons leiden door middel van massages of in de vorm van Reiki en voel wat de omgeving daaraan toevoegt. Je zult je herboren voelen door de rijkdom van de energie die de cursussen je zullen geven.

Ontdek… De omgeving van Montbel leent zich uitstekend voor fietstochten of een stevige wandeling. Laat je verrassen door de talrijke, lieflijke dorpjes met hun uitnodigende terrasjes en prachtige oude gebouwen die hun geschiedenis uitstralen. Beroemde steden zoals Mirepoix waar de huizen op palen gebouwd zijn, of het kasteel bij het plaatsje Foix. Dan is er nog het prachtige landschap en de mooie natuur die zeker voor liefhebbers erg aantrekkelijk zullen zijn.

Joia zelf is al op een bijzondere plek gebouwd: er zou daar vroeger een Keltische nederzetting zijn geweest. Met aan haar voet het uitgestrekte meer dat naast een prachtig uitzicht ook nog verkoeling geeft voor hen die van water en zand houden.

Daarnaast zorgen Freddy en Lisette, (beiden eigenaar van Joia) voor een prettig verblijf en een hele fijne vegetarische keuken. Zij zijn de drijfveer achter dit prachtige complex in deze mooie omgeving. De prijzen zijn all-in, verblijf, lakens en dekens, handdoeken, 3 maaltijden en bijbehorende dranken.

Voor meer informatie bel naar:


Wil Linnenbank tel. (0031) (0) 412 64 37 27

www.joiawelcome.com